Acnetherapie, speciaal gericht op het behandelen van de onzuivere en vette huid. Puistjes, mee-eters en eventuele restlittekens zullen verminderen. De huidtherapeut, specialist in het behandelen van vrijwel alle vormen van acne, werkt soms in samenwerking met de huisarts of dermatoloog.

Acnetherapie bij IMPROVE

IMPROVE biedt verschillende behandelmogelijkheden. Vaak worden meerdere behandelmethodes gecombineerd om het beste resultaat te behalen. Afhankelijk van de ernst en de activiteit kunnen de volgende behandelmethodes worden ingezet.

* Dieptereiniging
Productadvies
Peelingen
* Thuisadviezen

De dieptereiniging omvat het manueel verwijderen van de aanwezige ontstekingen in de huid. Deze behandeling dient thuis ondersteund te worden door middel van een speciaal door IMPROVE samengesteld productenpakket voor de acne huid. Daarnaast voorzien wij u ook van advies voor thuis met betrekking tot het verzorgen van de huid. Na verloop van tijd zal de talgproductie afnemen en zal de huid minder ontstekingen vertonen. Eventueel kan het nodig zijn om de achter gebleven littekens en/of vlekjes te behandelen door middel van een peeling

Verwijzing en vergoeding

De vergoedingen verschillen sterk en zijn afhankelijk van uw zorgverzekering en de indicatie. Raadpleeg uw zorgverzekeraar om na te gaan waar u recht op heeft. Het is raadzaam eerst bij uw huisarts of dermatoloog langs te gaan voor een doorverwijzing naar de huidtherapeut.

Maak een afspraak bij IMPROVE

Wilt u weten of acnetherapie een oplossing kan bieden voor uw huid? Maak dan een afspraak bij IMPROVE voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt u persoonlijk geadviseerd en uitvoerig geïnformeerd over de behandelmogelijkheden.