Electrocoagulatie bij IMPROVE

Bij electrocoagulatie wordt gebruik gemaakt van een minuscuul naaldje welke warmte afgeeft. In het geval van een gesprongen adertje of bloedblaartje zorgt de warmte ervoor dat deze wordt dicht gebrand. Ook kan er sprake zijn van een uitstulping op de huid, zoals een steelwratje. Door middel van de warmte worden de huidcellen verwarmd, waardoor het steelwratje loslaat en er vervolgens een klein korstje ontstaat op de huid. Dit korstje verdwijnt met ongeveer een week, waarna de uitstulping is verdwenen. Afhankelijk van de hoeveelheid huidoneffenheden, kan het nodig zijn om meerdere behandelingen uit te laten voeren.

Tijdens het intake gesprek zal de huid onderzocht worden en aan de hand daarvan zal bepaald worden of coaguleren (electrocoagulatie) een oplossing kan bieden voor uw huid. Soms is het nodig om de huid eerst te laten beoordelen door uw huisarts of dermatoloog.

Maak een afspraak bij IMPROVE

Wilt u weten of electrocoagulatie een oplossing kan bieden voor uw huid? Maak dan een afspraak bij IMPROVE voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt u persoonlijk geadviseerd en uitvoerig geïnformeerd over de behandelmogelijkheden.