Over IMPROVE

to improve {ww.} = verbeteren – beter maken – vooruitgang boeken – leven beteren –

IMPROVE is een praktijk voor huidtherapie, waar zowel medische als cosmedische behandelingen worden aangeboden. Behandelingen ter verbetering van uw huid. Het resultaat van een betere huid gaat verder dan alleen het uiterlijk. Het betreft verbetering op het gebied van de huid en op het gebied van kwaliteit van leven.

De praktijk is ontstaan door het bundelen van de krachten van twee huidtherapeuten, beide woonachtig op Goeree Overflakkee. IMPROVE is de enige huidtherapeutische praktijk in de omgeving Middelharnis en omstreken. Door effectieve en efficiënte behandelingen wordt jong en oud voorzien in huidtherapeutische zorg. Samen wordt gezocht naar de beste behandelmogelijkheden en oplossing voor de individuele huid.

Uw huid verdient de beste zorg. De huidtherapeut is de zorgprofessional op het gebied van de huid en de behandelmogelijkheden. Kennis en kunde zijn belangrijk voor een goed resultaat. Daarnaast zijn inzet en doorzettingsvermogen van u als cliënt/patiënt onmisbaar om het optimale resultaat te behalen. Het behandelen en verbeteren van de huid is een uitdaging, een uitdaging die we graag samen aan gaan.

Your Skin, Our Care