Een peeling zorgt er in eerste instantie voor dat de celvernieuwing van de huid wordt gestimuleerd. Normaal gesproken vernieuwt de huid zich in ongeveer een maand tijd. Een peeling kan dit proces versnellen naar enkele dagen. Naarmate de huid ouder wordt of door andere omstandigheden is het mogelijk dat de celdeling vertraagt. De dode huidcellen blijven aan de oppervlakte liggen, hierdoor treedt er een verhoorning op van de huid. De huidstructuur verandert, poriën worden grover en de huid heeft een vale teint. Een peeling zorgt ervoor dat deze verhoorning van dode huidcellen verwijderd wordt en de celdeling gestimuleerd wordt. Hierdoor krijgt de huid weer een frisse teint en een fijnere huidstructuur.

Een peeling kan onder andere ingezet worden voor het behandelen van: 

Peeling bij IMPROVE

IMPROVE heeft een groot assortiment peelings. Deze peeling vloeistoffen zijn tevens afkomstig van ons huidverzorgingssysteem IMAGE skincare. De keuze voor de vloeistof is afhankelijk van het huidtype en het doel van de behandeling. Wij maken gebruik van oppervlakkige, middeldiepe en diepe peelingen.

Maak een afspraak bij IMPROVE

Wilt u weten of een peeling behandeling een oplossing kan bieden voor uw huid? Maak dan een afspraak bij IMPROVE voor een vrijblijvende intake. Tijdens het intake gesprek zal de huidtherapeut u informeren over de juiste peeling, het aantal behandelingen en hetgeen waar u rekening mee dient te houden na de behandeling.