Behandelingen

IMPROVE biedt diverse behandelmogelijkheden om huidaandoeningen effectief en efficiënt te behandelen.  De behandelmogelijkheden zijn onderverdeeld in huid-, oedeem- en lasertherapie.

Huidtherapie              

Huidaandoeningen zoals acneoverbeharinglittekens en steelwratjes worden behandeld door de huidtherapeut. IMPROVE biedt verschillende behandelingen om deze huidaandoeningen en huidoneffenheden effectief en efficiënt te behandelen. Elke huidaandoening verdient een individuele aanpak!

Oedeemtherapie

Bij opeenhoping van vocht in de huid is sprake van oedeem. Oedeem kan klachten geven en leiden tot onder andere pijnklachten, vermoeidheid en bewegingsbeperkingen. IMPROVE biedt integrale oedeemtherapie, een aanbod van verschillende behandelmethodes. Afhankelijk van het soort oedeem en de klachten kunnen verschillende behandelmethodes worden ingezet om het beste resultaat te behalen.

Lasertherapie

Bij lasertherapie wordt er gebruik gemaakt van een zuivere golflengte licht, welke is afgestemd op het te behandelen doel. Dit betekent dat doelgericht diverse huidaandoeningen behandeld kunnen worden, zoals ongewenste haargroeipigmentvlekken en verwijde bloedvaatjes. IMPROVE maakt gebruik van een zeer geavanceerd, betrouwbaar en veilig laser apparaat; De MedioStar Next (diode laser).

Voor vragen over behandelingen kunt u altijd contact met ons opnemen.