Algemene voorwaarden

IMPROVE praktijk voor huidtherapie hanteert algemene voorwaarden. Hieronder zijn een aantal algemene voorwaarden uitgelicht.
Download hier de volledige Algemene voorwaarden.

Betaling

Voor oedeem- en littekentherapie geldt dat de behandelingen rechtstreeks gedeclareerd kunnen worden bij uw zorgverzekeraar. Alle overige behandelingen en producten dienen aan het einde van de behandeling direct te worden afgerekend. De betaling kan zowel contant als per pin worden voldaan.

Annulering

Wanneer u verhinderd bent voor een afspraak kan deze uiterlijk 24 uur van te voren worden afgezegd. Afspraken kunnen telefonisch en per emailbericht worden geannuleerd. Wanneer de afspraak niet op tijd wordt geannuleerd, zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Deze kosten kunnen niet worden ingediend bij uw zorgverzekeraar.

Klachtenregeling

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u niet tevreden of heeft u een klacht, laat het ons weten. Uw klacht zal met uiterste zorg behandeld worden.

Indien u niet tevreden bent en vindt dat uw klacht niet naar behoren is behandeld en opgelost, kunt u dit kenbaar maken. Via onderstaande link vindt u meer informatie over wat u kunt doen als u niet tevreden bent of een klacht heeft.  
Link: Klachtenregeling.