Bij deze zeer veilige en effectieve manier van huidverbetering wordt gebruik gemaakt van een pen met daarop 11 kleine naaldjes van chirurgisch staal. Deze naaldjes vibreren ten opzichte van elkaar en geven kleine prikjes in de huid. Dit zorgt ervoor dat het natuurlijke herstelproces van de huid wordt gestimuleerd, zonder de bovenste huidlaag daarbij te beschadigen. De diepte en snelheid waarmee de naaldjes de huid bereiken, wordt afgestemd op het te behandelen probleem en het huidtype.

Micro Needling bij IMPROVE

Voor een optimaal en langdurig resultaat dient de behandeling in kuurvorm te worden uitgevoerd. De behandeling kan worden uitgevoerd in het hele gezicht, de hals en op het decolleté. Echter, kan ook gekozen worden voor een ‘plaatselijke’ behandeling, zoals bijvoorbeeld de acne littekens op de wangen. Na de behandeling kan de huid 24-48 uur rood kleuren en een lichte zwelling vertonen. Tevens dient er in de weken na de behandeling rekening te worden gehouden met blootstelling aan zonlicht.

Maak een afspraak bij IMPROVE

Wilt u weten of de behandeling met de Dermapen een oplossing kan bieden voor uw huid? Maak dan een afspraak bij IMPROVE voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt u persoonlijk geadviseerd en uitvoerig geïnformeerd over de behandelmogelijkheden.