Lasertherapie bij IMPROVE

IMPROVE maakt gebruik van de allernieuwste versie van de zeer bekende Diode laser, de MedioStar Next. Een laser die op dit moment wordt beoordeeld als meest effectief, veilig en betrouwbaar.

Huidverbetering

Lasertherapie is ook zeer geschikt om oneffenheden in de huid te verminderen / verwijderen, zoals bijvoorbeeld gesprongen adertjes. Deze kunnen ervoor zorgen dat de huid er onrustig of ouder uit ziet.
Het laserlicht geeft een bepaalde golflengte licht af aan de huid. Deze golflengte is zodanig afgesteld dat alleen de verkleuringen in de huid reageren op het licht en het gezonde weefsel met rust wordt gelaten.

Vaatafwijkingen:

Het licht dringt diep door in de huid en wordt opgenomen door de rode kleur van het bloedvaatje. De warmte zorgt ervoor dat een gesprongen adertje wordt dicht ‘geschroeid’, dit wordt vervolgens door het lichaam verder opgeruimd.

 

Aantal behandelingen

Afhankelijk van de ernst en de hoeveelheid verkleuringen in de huid, zijn er gemiddeld 3 – 5 behandelingen met een tussenpoze van 4 weken nodig voor een optimaal resultaat.
Het is altijd mogelijk dat zich nieuwe verwijde bloedvaatjes voordoen. Indien gewenst, kan de behandeling herhaald worden.

Maak een afspraak bij IMPROVE

Wilt u weten of lasertherapie een oplossing kan bieden voor uw huid? Maak dan een afspraak bij IMPROVE voor een vrijblijvende intake. Tijdens dit gesprek wordt u persoonlijk geadviseerd en uitvoerig geïnformeerd over de behandelmogelijkheden.